35 jaar ReumaActief de Peel

2018 is een bijzonder jaar voor de vereniging: we bestaan 35 jaar! Dit willen we graag vieren met al onze leden en soms ook niet-leden, reden genoeg om een aantal unieke activiteiten te organiseren.

Bewegen heeft in onze vereniging altijd al speciale aandacht gehad. Niet zomaar bewegen, maar gepast bewegen, waar juist mensen met reuma baat bij hebben. We proberen steeds nieuwe vormen uit en volgen de ontwikkelingen op dit gebied op de voet.
Daarom organiseren we op 26 mei een jubileumdag met een inloopsymposium, waar dit thema uitgebreid aan bod komt. Aan het eind van dit jaar staat er een beweegmanifestatie op het programma.

Bij dit feestelijke jaar hoort natuurlijk ook een feestelijke avond en de voorbereidingen daarvoor zijn in volle gang. We houden iedereen nog even in spanning over de inhoud van deze spetterende avond, maar dat het genieten gaat worden, staat al vast!!

Houd voor de precieze data en tijden deze website en ’t Kontakt in de gaten!!