FUNDANCE is gestart.

Een beetje onwennig kijken de deelnemers vanuit de kleedruimte de zaal in. Mogen we onze gymschoenen aanhouden of gaan we op sokken of blote voeten dansen? Van Loes mag het allemaal. Op schoenen heb je de meeste grip, op sokken glijdt het beter. Ieder kiest waar zij (ja, allemaal vrouwen!) zich het prettigst bij voelt. Loes hinkt met een stok door de zaal. Ze heeft een gemene blessure aan haar knie, daarom heeft ze een van haar leerlingen bij zich om alle oefeningen en bewegingen voor te doen.

De les begint rustig met een warming-up. Daarna komt de beweging erin. Draaien, buigen en lopen, de eerste beginselen van o.a. een Spaanse dans kosten nog aardig wat moeite. Ieder doet mee op zijn eigen manier. In de volgende lessen zullen de dansen verder uitgebouwd worden. Enthousiaste, tevreden deelnemers lopen na drie kwartier de zaal weer uit. Zij komen terug!!

Er zijn nog enkele plaatsen vrij dus kom langs voor een proefles!

Geef je op via nfo@verenigingreumaactiefdepeel.nl