Op de website Reuma Actief de Peel

Lid Worden

De vereniging ReumaActief de Peel is een patiëntenvereniging voor mensen met reumatoïde artritis en/of andere reumatische aandoeningen en hun eventuele partners. Het is een actieve vereniging die de nadruk legt op wat mensen kunnen en waar ze plezier in hebben.

Natuurlijk wordt hier uitgebreide informatie aangeboden over de medische aspecten van reuma, maar ook over bewegen, lezingen en leuke activiteiten. Via onze besloten Facebookgroep is contact met lotgenoten mogelijk.

• Kerstgedachte 2017

Goedenavond lieve mensen,
    In het kader van de kerstgedachte wil ik jullie iets vertellen over de glimlach.
    Het traditionele kerstverhaal vertelt ons de geboorte van het kindje Jezus.
    De glimlach van een kind doet je beseffen dat je leeft. ... Lees hier de kerstegedachten verder.

• ReumaUitgedaagd!

Iedereen is wel eens moe. Zo moe dat je bij het opstaan al niet kunt wachten tot je aan het eind van de dag je bed weer in kunt duiken. Wat betekent het voor je als je last hebt van ernstige vermoeidheid? Als je gewoonweg je bed niet uit kunt komen? Voor veel mensen met reuma is dit een regelmatig terugkomend fenomeen. Lees hier hoe dit je leven beïnvloedt.

• Ervaringsdeskundig coach

Wil je aan de slag als ervaringsdeskundig coach? Kijk dan hier .

• Wisselen medicijnen

Krijg je wel eens andere medicijnen mee dan je gewend bent? Dan kun je hier meedoen aan een onderzoek van verschillende patiëntenorganisaties. .

• WIST U DAT VEEL ZORGVERZEKERINGEN HYDROTHERAPIE VERGOEDEN?

Neemt u deel aan een van onze beweegroepen : ‘bewegen in warm water’ of bent u voornemens dit te gaan doen ?
    Vraag dan even bij uw zorgverzekering na, want er is een goede kans dat dit ook door uw verzekering wordt vergoed ....
    De penningmeester van onze vereniging kan u een nota sturen die u dan bij uw verzekering kunt declareren…. U kunt ook kijken op: http://www.zorgkiezer.nl/vergoedingen/hydrotherapie
    Wilt u meer informatie over onze hydrotherapie-groepen, kijk dan hier!

• Gezondheidscentrum Leonardus

Gezondheidscentrum Leonardus behandelt regelmatig mensen met reuma. Kijk hier hoe ze dat doen.

• FunDance!!

In oktober starten we met FunDance, een nieuwe dansgroep. Lees hier meer.
    De eerste proefles is geweest. Lees hier meer.

• Opstarten activiteitencommissie

Heb je interesse om activiteiten te organiseren, kijk dan hier voor meer informatie.

Aankomende evenementen