Op de website Reuma Actief de Peel

Lid Worden

De vereniging ReumaActief de Peel is een patiëntenvereniging voor mensen met reumatoïde artritis en/of andere reumatische aandoeningen en hun eventuele partners. Het is een actieve vereniging die de nadruk legt op wat mensen kunnen en waar ze plezier in hebben.

Natuurlijk wordt hier uitgebreide informatie aangeboden over de medische aspecten van reuma, maar ook over bewegen, lezingen en leuke activiteiten. Via onze besloten Facebookgroep is contact met lotgenoten mogelijk.

• 35-jarig jubileum!!

Dit jaar vieren we ons 35-jarig jubileum!! Lees hier meer.
    Kom naar de Jubileumdag op 26 mei a.s.! Lees hier meer!

• Just for Fun jubileumconcert

Het koor Just for Fun bestaat 25 jaar en geeft op 14 april een jubileumconcert. Kijk hier voor meer informatie.

• Teun van den Bosch stelt zich voor.

Teun van den Bosch stelt zich hier voor als algemeen bestuurslid.

• Notulen ALV 6 maart 2018

Lees hier de notulen van de Algemene Ledenvergadering van 6 maart 2018.

• Collecte Reumafonds

De jaarlijkse collecte voor het Reumafonds komt eraan. Help je mee? Lees hier verder.

• WIST U DAT VEEL ZORGVERZEKERINGEN HYDROTHERAPIE VERGOEDEN?

Neemt u deel aan een van onze beweegroepen : ‘bewegen in warm water’ of bent u voornemens dit te gaan doen ?
    Vraag dan even bij uw zorgverzekering na, want er is een goede kans dat dit ook door uw verzekering wordt vergoed ....
    De penningmeester van onze vereniging kan u een nota sturen die u dan bij uw verzekering kunt declareren…. U kunt ook kijken op: http://www.zorgkiezer.nl/vergoedingen/hydrotherapie
    Wilt u meer informatie over onze hydrotherapie-groepen, kijk dan hier!

• Actueel nieuws van andere organisaties

We hebben op deze website plaats ingeruimd voor relevant actueel nieuws van andere organisaties of verenigingen. Je vindt het onder Informatie – Externe nieuwsbrieven .

Aankomende evenementen