Op de website Reuma Actief de Peel

Lid Worden

De vereniging ReumaActief de Peel is een patiëntenvereniging voor mensen met reumatoïde artritis en/of andere reumatische aandoeningen en hun eventuele partners. Het is een actieve vereniging die de nadruk legt op wat mensen kunnen en waar ze plezier in hebben.

Natuurlijk wordt hier uitgebreide informatie aangeboden over de medische aspecten van reuma, maar ook over bewegen, lezingen en leuke activiteiten. Via onze besloten Facebookgroep is contact met lotgenoten mogelijk.

• Belastingaangifte

De belastingaangifte invullen? Leest u hier meer over de aftrek van de zorgkosten..

• Blog beweegmanifestatie

De beweegmanifestatie gemist?Jammer! Maar leest u dan vooral het verhaal van onze blogschrijfster Marinelle

• ‘Hydrotherapie’ in Helmond

Ja,.. Eindelijk is het zover!. Per 1 oktober a.s. gaan we met een nieuwe hydrogroep starten bij de;” Laco” te Helmond. Interesse? Meer informatie leest u hier .

• Reuma Inn.

De eerste Reuma Inn startte op 2 oktober 2018.Meer informatie over Reuma Inn leest u hier .
    Elke keer bespreken we een ander actueel thema.
    U bent van Harte Welkom!

Aankomende evenementen

• Carnavalsavond bij de “Rampetampers”- 26 februari 2019

Op dinsdag 26 februari 2019 houden wij weer onze jaarlijkse carnavalsavond.
    Vindt hier alle benodigde informatie.

• Reuma Inn – 12 maart; aanvang 20.00 uur

Het thema is: : “Chronisch ziek en arbeidsongeschikt. Wat nu?”
    Locatie; Wijkhuis de Fonkel aan de Prins Karelstraat te Helmond.
    Iedereen is welkom, lid of geen lid…. aanmelden is ook niet nodig. Zie hier de poster voor meer informatie.