In Helmond (Jeroen Boschstraat 19, 5702 YP )

Elke woensdagmorgen wordt er yogales gegeven in de sportschool Togarashi, Jeroen Boschstraat 19, 5702 YP te Helmond.

De groep is actief van : 11:30 tot 12:30

De lessen zijn aangepast voor personen met reuma. De groep wordt begeleid door een gediplomeerd leraar.

De kosten bedragen: € 42.50 per kwartaal

De kennismakingsles is gratis

Je dient zelf voor vervoer te zorgen.

Download hieronder de voorwaarden.

Met vriendelijke groet, het bestuur.

Even voorstellen……………..

Mijn naam is Anneke Verwegen, ik ben getrouwd en we hebben drie kinderen. Met veel plezier wonen we sinds 23 jaar in Stiphout.
Mijn leeftijd is 62 jaar jong/oud net, hoe je het bekijkt!
Ik ben gevraagd om de reuma yogagroep van Roselinde over te nemen.
Roselinde heeft die groep 11jaar met veel toewijding les gegeven, zij gaat nu verhuizen naar Arnhem.
Net als Roselinde heb ik de Dru Yoga opleiding gevolgd.
Die opleiding heb ik in 2003 afgerond. Indertijd ben ik de yoga opleiding gaan volgen vooral voor mijn eigen ontwikkeling maar gaandeweg werd ik zo enthousiast dat ik het graag wilde uitdragen om anderen er ook kennis mee te laten maken. Daarom ben ik in 2003 begonnen met yogales geven aan een paar groepjes.
Momenteel geef ik naast de reuma yoga groep nog aan een groep les, die ook op woensdagmorgen is.
Dru Yoga, ook wel yoga van het hart genoemd, is geschikt voor iedereen.
Het is een zachte vorm van yoga en bestaat voornamelijk uit zachte, vloeiende, bewegingen die met aandacht worden gedaan. Ademhaling en bewegingen zijn op elkaar afgestemd zodat lichaam en geest zich kunnen ontspannen. Blokkades in het lichaam kunnen opgeheven worden zodat de energie weer vrij kan stromen. Elke les wordt afgesloten met een liggende ontspanning.
Naast de huis- tuin- en keukenwerkzaamheden, werk ik al ruim 8 jaar met veel genoegen twee dagdelen in de week als vrijwilligster in hospice De Populier in Bakel. Ik ervaar het als heel bijzonder om mensen in de laatste fase van hun leven nabij te mogen zijn.
Vanaf januari heb ik de groep van Roselinde over genomen en dat betekent voor mij twee lessen op de woensdagmorgen. De lessen worden sinds januari gegeven in sportschool Toga Rashi aan de Jeroen Boschstraat 19 in Helmond. De lestijd voor de reumagroep is van 11.30 u tot 12.30 u.
Door elke week samen oefeningen te doen, brengen we lichaam en geest meer in balans, een uurtje voor jezelf om je accu weer op te laden. Dru Yoga is: met beide benen op de grond en is niet zweverig , we gaan trouwens ook niet op onze kop staan, dat beeld hebben mensen nog vaak van yoga.
Als er mensen zijn die wel eens kennis willen maken met Dru Yoga, dan is dat altijd mogelijk, je bent VAN HARTE WELKOM voor een gratis proefles.
Anneke Verwegen (tel. 0492-536970)